- Reklama -

Dovednostní soutěže dostanou nový formát

- Reklama -

Dovednostní soutěže na Víkendu hvězd 2024 se odehrají v novém formátu, při němž se budou jednotlivé výkony z různých kategorií sčítat a tvořit žebříček, který na konci vygeneruje celkového vítěze. V noci na úterý to zveřejnilo vedení NHL.

Akce pod hlavičkou 2024 NHL All-Star Skills by DraftKings Sportsbook se uskuteční 2. února od 19 hodin místního času (3. února 1:00 SEČ) ve Scotiabank Areně v Torontu. Soutěžit na ní bude 12 hokejistů, kteří budou sbírat body v osmi kategoriích. Hráč, jenž jich bude mít nakonec nejvíc, si odnese cenu ve výši jednoho milionu dolarů.

Každý hokejista se zúčastní čtyř ze šesti soutěží: Fastenal NHL Fastest Skater (nejrychlejší bruslař), Rogers NHL Hardest Shot (tvrdost střelby), Upper Deck NHL Stick Handling (technika hole), NHL One Timers (střely bez přípravy), NHL Passing Challenge (přihrávková výzva) a Cheetos NHL Accuracy Shooting (přesnost střelby).

Osm hráčů s nejvyšším počtem bodů pak nastoupí do soutěže Honda NHL Shootout (nájezdy), kde si každý vybere brankáře, na kterého pojede. Poté se šest hráčů s nejvyšším počtem bodů utká ve finálové soutěži Pepsi NHL Obstacle Course, kde bude rozdán dvojnásobný počet bodů.

- Reklama -

Hokejista s nejvyšším bodovým součtem bude následně vyhlášen vítězem 2024 NHL All-Star Skills by DraftKings Sportsbook a obdrží milion dolarů.

Hostem NHL All-Star Víkendu bude klub Toronto Maple Leafs. Celá akce vyvrcholí v sobotu 3. února All-Star Game. Fanoušci budou doplňovat soupisky v hlasování NHL All-Star Fan Vote by MassMutual, kterým v lednu zvolí svých 12 favoritů.

Autor: NHL.com/cs @NHLcz

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -