- Reklama -

Drsňák Dubinsky: Do Crosbyho půjdu tvrdě i přístě

- Reklama -

Ani první suspendace v kariéře nedonutí Brandona Dubinského změnit svůj herní styl, obzvláště budou-li soupeřem Pittsburgh Penguins. Útočník Blue Jackets byl za svůj páteční krosček na Sidneyho Crosbyho potrestán stopkou na jeden zápas. Devětadvacetiletý centr to však nepovažuje za impuls k přehodnocení svého chování na ledě.


Souvisí s tématem:
VIDEO: Dubinsky si vyšlápl na Crosbyho, zlomil o něj hůl
VIDEO: Tortorella bez zábran. Penguins nazval bandou ufňukánků


„Víte, hraju takto celou svou dosavadní kariéru a nemíním na tom nic měnit. Až budu mít příležitost hrát proti Crosbymu příště, půjdu do něj opět tvrdě,“ řekl Dubinsky v rozhovoru pro Aarona Portzlina z deníku Columbus Post-Dispatch.
„Nesnažím se nikoho krosčekovat do krku, ačkoliv si někteří myslí opak. Avšak budu proti němu hrát tvrdě a fyzicky, jak jen budu moci. Stejně tak se ale budu snažit hrát čistě. Každopádně udělám vše pro to, abych mu znepříjemnil večer.“
Zda Dubinsky své vize naplní, se dozvíme 21. prosince, kdy se oba týmy střetnou v Consol Energy Center.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -