- Reklama -

Ducks jsou bez kapitána, Getzlafa zradilo slepé střevo

- Reklama -

Hokejisté Anaheimu se bude muset tento a možná i příští týden obejít bez kapitána Ryana Getzlafa. Kanadský centr opustil v úterý večer tým kvůli operaci slepého střeva. Podle vedení Ducks se akutnímu zákroku podrobil ve středu a dobu jeho absence klub odhadl na čtyři až dvanáct dní.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Bolesti břicha pociťoval Getzlaf zhruba šest týdnů. V úterý kvůli těmto potížím vynechal duel na ledě Dallasu a následně odcestoval zpátky do Kalifornie. Ostatní Kačeři se přesunuli do St. Louis, kde je zítra čeká souboj s místními Bluesmany.
„Už ho to nějakou dobu trápilo,“ sdělil kouč Ducks Bruce Boudreau. „Došlo to do bodu, kdy odpovědní kluboví činovnící usoudili, že nastal ten správný okamžik pro to, aby se to vyřešilo,“ doplnil šedesátiletý rodák z Toronta.


O třicet let mladší svěřenec Boudreaua odehrál v letošní sezóně NHL osm zápasů, v nichž zaznamenal pouze jednu asistenci. Nedaří se ani jeho spoluhráčům, po devíti zápasech mají Kačeři na kontě pouze jednu výhru. Se čtyřmi body uzavírají tabulku Západní konference.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -