- Reklama -

Flames se zranil kapitán

- Reklama -

Obránce Calgary Mark Giordano nedohrál úterní zápas proti San Jose a hrozí, že bude svému týmu chybět v boji o play-off.
36letý Kanaďan ve středu netrénoval a podstoupil vyšetření zranění dolní části těla. Zatím je jisté, že nenastoupí do čtvrtečního duelu proti Nashvillu.
„Je naším kapitánem a nedílnou součástí mužstva,“ komentoval ztrátu kouč Geoff Ward. „Nepřicházíme jen o jednouho ze dvou nejlepších beků, ale potenciálně i o lídra…Vždy, když přijdete o takovéhoto hráče, má to na vás velký vliv.“
Giordano je pátým nejproduktivnějším členem sestavy Flames, když v 54 zápasech nasbíral 27 bodů za pět branek a 22 asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -