- Reklama -

Gourde a Tampa se dohodli na nové smlouvě

- Reklama -

Fanshop týmu
Lightning podepsali s útočníkem Yannim Gourdem novou šestiletou smlouvu s průměrným ročním platem 5,166 mil. dolarů. Jedná se o šestý nejvyšší cap-hit v týmu.
Šestadvacetiletý rodák z Quebecu se mohl stát 1. července nechráněným volným hráčem. Nyní se svým příjmem zařadí  po bok hokejistů jako Carl Söderberg (Colorado), Tyler Bozak (St. Louis) nebo Mikael Backlund (Calgary).

Minulou sezónu zaznamenal Gourde svou první plnou sezónu s Tampou a mezi nováčky v NHL se zařadil s 64 body na třetí místo. Poprvé do slavné ligy nakoukl už v ročníku 2015/16.
Nedraftovaný Kanaďan, který bude mít v kontraktu klauzuli o nevyměnitelnosti (v prvních třech letech plnou, v dalších částečnou), odehrál v této sezóně 12 utkání s bilancí čtyř gólů a osmi asistencí.
Fanda NHL
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -