- Reklama -

Hvězdná výměna: Součástí velkého trejdu je český kanonýr

- Reklama -

27letý český útočník Dominik Kubalík se stěhuje do Ottawy. Detroit jej vyměnil do Ottawy za americké křídlo Alexe DeBrincata. Opačným směrem putuje i obránce Donovan Sebrango a dvě volby v příštím draftu.

Kubalík v minulé sezóně chyběl jen v jediném zápase Red Wings a vstřelil 20 branek a přidal 25 asistencí.

S Detroitem vloni uzavřel dvouletou smlouvu s ročním platem 2,5 mil. dolarů. Po jeho odchodu se nyní v tradičním klubu rozpadla česká kolona. V březnu odešli Filip Hronek a Jakub Vrána a s Filipem Zadinou Detroit rozvázal minulý týden smlouvu.

O dva roky mladší DeBrincat strávil v Ottawě jednu sezónu, kterou zakončil s 66 body. S Detroitem se dohodl na čtyřleté smlouvě za 31,5 mil. dolarů.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -