- Reklama -

Ještě dva roky na Floridě a pak bych rád do Čech, svěřil se Jágr

- Reklama -

Na mistrovství světa patřil k nejvýraznějším českým hokejistům a po právu byl vyhlášen nejužitečnějším hráčem turnaje. Nyní se ale pozornost Jaromíra Jágra opět obrací směrem za oceán. Ještě před odletem do USA jej však čekají povinnosti v kladenském klubu, na který dohlíží z pozice majitele.
„V nejbližší době se chci určitě věnovat Kladnu, protože jsem na to neměl moc čas. Hned po návratu z Floridy jsem se zařadil do týmu na mistrovství světa. Teď se během dvou, tří dnů musím zastavit na Kladně,“ řekl slavný útočník.

Na světovém šampionátu si Jágr připsal devět bodů (6+3)

Jágr se stal většinovým majitelem kladenských Rytířů v roce 2011, kdy převzal štafetu po svém otci. Navzdory počátečním úspěchům nového managementu přišel v sezóně 2013/14 citelný výsledkový propad, který vyústil pádem do druhé nejvyšší soutěže.
„Musíme probrat určité věci, doplnit sestavu, abychom byli schopní konkurovat a pokusit se o návrat do extraligy. Pak budu mít spoustu akcí se sponzory. Až to skončí, odjedu na Floridu, kde si musím najít bydlení a chci se připravit na příští sezonu,“ popsal svůj program 43letý hráč Panthers.


„Na Floridě mám smlouvu ještě na příští rok. Pokud na to budu mít výkonnostně, chtěl bych ještě jeden rok hrát na Floridě a pak se vrátím do Čech a minimálně jednu sezonu tady odehraju,“ slíbil Jágr, že ho čeští fanoušci uvidí i na extraligových stadionech.
Nejslavnější kladenský odchovanec chce hrát extraligu i za situace, kdyby se Rytíři stále plácali ve druhé nejvyšší soutěži.
„Přemýšlel jsem o tom, jak by to bylo, kdyby Kladno hrálo pořád druhou ligu. Asi bych hrál na střídavý start z nějakého extraligového mužstva. Nemusel bych trénovat, jenom bych hrál, to by mi vyhovovalo,“ svěřila se česká legenda se svým plánem.
Jaromír Jágr na úterním setkání s novináři:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -