- Reklama -

Kolem Kanea začíná být rušno

- Reklama -

Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet věří, že by tento týden mohl být důležitý pro Patricka Kanea, který je v této sezóně stále bez smlouvy.

Hvězdný forvard je nechráněným volným hráčem po operaci bederního kloubu a přestože jej od návratu dělí ještě pár týdnů, měl by už začít s procesem zužování svých potenciálních destinací pro hraní.

Friedman nenaznačil, které týmy by mohly mít o Kanea zájem, již dříve se ale spekulovalo, že mezi zájemce o jeho služby patří Sabres, Stars, Red Wings, Panthers, Devils, Rangers, Maple Leafs či Golden Knights.

34letý Američan opustil v minulém ročníku Chicago a dohrál jej v dresu Rangers. Dohromady odehrál 73 zápasů se ziskem 57 bodů (21+36). V sedmi duelech play-off přidal gól a pět asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -