- Reklama -

KOMENTÁŘ: Nuda zpod Tater. Maskot MS 2019 je prvním slovenským debaklem

- Reklama -

Fanda NHL
Webový portál deníku Šport uvádí svůj příspěvek k maskotovi příštího hokejového šampionátu titulkem „MS v hokeji 2019 na Slovensku má maskota, něco mu ale chybí“. Nadpis naráží na chybějící jméno, jež mají vybrat fandové v anketě. Zmíněná postavička však postrádá zejména nápad.
Vlka Goolyho, který byl tváří mistrovství světa v roce 2011, střídá medvěd.
„Věříme, že hokejový medvídek přinese štěstí našemu týmu, ale i ostatním účastníkům šampionátu. A že zároveň získá srdce fanoušků bez ohledu na jejich příslušnost,“ uvedl ředitel organizačního výboru turnaje Igor Nemeček.


Kompletní program MS v hokeji 2019


Zatímco Češi před třemi lety nadchli originálním duem Bob a Bobek, Slováci se nikam neposunuli a svou možnost být osobití naprosto promrhali.
„Medvěd je nekreativní tuctovka,“ hodnotí práci slovenského svazu tamní novinář Tomáš Prokop. A výstižnější komentář byste hledali jen stěží.
Fanda NHL
Morbidně obézní zvíře opásané bačovskými prvky působí bohužel až odpudivým dojmem.
„Rozhodovalo se mezi beranem, vlkem a medvědem. Všechny verze byly skutečně kvalitní, nakonec se stal favoritem medvěd,“ prohlásil Jozef Dvorecký, kreativní ředitel agentury, jež vizuál navrhla.
Slovensko zažívá v posledních letech krutý pád do hokejových hlubin a příští rok čeká jejich hokejisty pravděpodobně nejedna prohra. A jak vidno, o nic lépe na tom nejsou ani slovenští „kreativci“.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -