- Reklama -

Kteří nejlepší omezení volní hráči ještě čekají na smlouvy?

- Reklama -

Léto nám pomalu končí, jednání o budoucnosti některých hráčů však stále probíhají. Přinášíme vám seznam nejlepších omezených volných hráčů (RFA), kteří se stále nedohodli se svými týmy.

Morgan Frost – Philadelphia Flyers

Nepříliš vysoký centr debutoval v dresu Flyers v sezoně 2019/2020. Zatímco předloni ještě část ročníku strávil na farmě v Lehigh Valley, v uplynulé sezoně byl již stabilním článkem sestavy hlavního týmu Flyers. V 81 zápasech si připsal výtečných 46 bodů, čtyřiadvacetiletý střední útočník tak bezpochyby očekává výrazné přilepšení.

Jamie Drysdale – Anaheim Ducks

- Reklama -

Obránce Jamie Drysdale je jedním z důvodů, proč v Kalifornii očekávají lepší zítřky. Jednadvacetiletý zadák ale dosud nepodepsal nový kontrakt s Kačery. Jedním z možných důvodů, proč se jednání tak táhnou, je komplikované zranění, které Drysdaleho připravilo o začnou část uplynulé sezony. Stihl odehrát pouhých osm zápasů. Rok předtím ale zvládl téměř kompletní porci 81 utkání a připsal si 32 bodů.

Calen Addison – Minnesota Wild

Minnesota si hýčká na své soupisce velký talent. Je jím obránce Calen Addison, který uplynulý ročník konečně úplně celý strávil v hlavním týmu. Loni ukázal kromě slušných defenzivních kvalit i výtečnou podporu ofenzivy, když si připsal 29 bodů v 62 utkáních.

Shane Pinto – Ottawa Senators

Dvaadvacetiletý Američan v uplynulé sezoně v Ottawě zaujal svojí multifunkčností a stabilitou výkonů. Na pozici centra dodal soupisce Senators potřebnou hloubku, 35 bodů v plném počtu utkání v uplynulé sezoně slibuje slušný potenciál. Kdy se Senators dohodnou se svojí druhou volbou z draftu 2019?

Trevor Zegras – Anaheim Ducks

Největší hvězda, hračička a už nyní hokejová superstar. I proto zástupci mladého Američana nikam nespěchají, vědí velmi dobře, že si Kačeři svoji hvězdu nenechají ujít. V uplynulém ročníku zlepšil svá ofenzivní maxima, z 61 bodů v sezoně 2021/2022 se o rok později zlepšil na 65 bodů.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -