- Reklama -

Kukuřičné bludiště s motivem Chicaga Blackhawks

- Reklama -

Koukají se mimozemšťané na hokej? Těžko říci, ale Robert Richardson se svojí rodinou určitě ano. Americký farmář se na svém rozlehlém pozemku rozhodl znázornit úspěch Chicaga v letošních bojích o Stanley Cup. Kukuřičné bludiště o rozloze 28 akrů a celkové délce 14,7 kilometrů se nachází ve Spring Grove nedaleko severní hranice státu Illinois. Celkový obrazec tvoří dva hráči, dvě klubová loga, panorama města Chicaga, nápis „šampióni 2015“ a samozřejmě nechybí ani puk.
„Každý z nás se nějakým způsobem snaží oslavit úspěchy, na které Blackhawks v posledních letech dosáhli. Chceme fanouškům trochu prodloužit radost z letošního Stanley Cupu a navnadit je na novou sezónu, která odstartuje v říjnu,“ prohlásil Robert Richardson.


Přitom původně bylo v plánu vytvořit bludiště na téma Alenka v říši divů. Ale kvůli abnormálně deštivému červnu musely být všechny práce odloženy na následující měsíc. Richardsonovi tak mohli na poslední chvíli změnit svůj záměr a ve spolupráci s hlavním designérem Shawnem Stolworthym začali pracovat na motivu Chicago Blackhawks a Stanley Cup 2015. Celý projekt zabral čtyři týdny a návštěvníkům bude přístupný od 29. srpna.
„Několikrát jsme se věnovali tématu spojenému s americkým fotbalem, jednou jsme se zaměřili i na baseball. Ale hokej jsme dělali poprvé. Původně jsme to ani neměli v plánu, ale kombinace častých dešťů a třetího Stanley Cupu za posledních šest let to všechno změnila. Hodně lidí se nás vyptávalo na Blackhawks a tak jsme se této myšlenky chytli a převedli ji do praxe,“ řekl Robert Richardson.
V našem starším článku se můžete pokochat dalšími podobnými projekty s hokejovou tématikou.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -