- Reklama -

Las Vegas pohltila hokejová horečka, dres Rytířů nosí i Lady Liberty

- Reklama -

Hokej v poušti nemůže fungovat, říkali si dlouhá léta fanoušci NHL. Odstrašující případ Arizony však dostal svůj pravý protipól – Vegas Golden Knights.
Vyprodané zápasy a tisíce fanoušků na trénincích udělaly z nevadské metropole nový hokejový hotspot. Ba co víc, Zlatým rytířům se daří i na tamní televizní stanici. První utkání série play-off s rivalem z Los Angeles vidělo ve Vegas pět procent tamních domácností, což je číslo srovnatelné s těmi, kterých ve svých domovských městech dosahují celky NBA.
Kromě desetitisíců příznivců se nyní mohou Knights navíc pochlubit vskutku originální podporou. Jejich dres totiž oblékla také lasvegaská Socha Svobody v areálu hotelu a kasína New York-New York.


Šéf resortu Kiser Murphey chtěl ošatit ikonu svého podniku už během středečního zápasu (výhra 1:0 pro Vegas – více ZDE), silný vítr ale dovolil jeho zaměstnancům monument obléci až během čtvrtku. Celkem se na velkolepém počinu podílelo osm dělníků a dva jeřáby.
Nutno podotknout, že odvedli dobrou práci a „Lady Liberty“ nový vzhled nesmírně sluší.


Hokejová horečka ve Městě hříchu znovu vypukne v pátek v noci, kdy se Rytíři pokusí uzmout i druhý duel série. Souboj začíná ve 4:00 ráno středoevropského času.


Kompletní program a výsledky play-off NHL 2018

- Reklama -

Titulní foto: Werner Kunz

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -