- Reklama -

Nechceš smlouvu? Budeš sedět. Toronto Nylanderovi nemíní ustupovat

- Reklama -

Fanshop týmu
Už jen dva týdny nás dělí od data, do něhož musí útočník William Nylander podepsat s Maple Leafs nový kontrakt. Pokud tak neučiní, nebude moci už v této sezóně obléci dres. A Toronto se údajně této možnosti nebrání.
Kanadský velkoklub nemíní dělat ústupky.



„I když se zlomový termín rychle blíží, Javorové listy necítí, že je nutné učinit rozhodnutí,“ uvedl během sobotního pořadu Hockey Night in Canada insider Chris Johnston. „Pokud se nenaskytne výměna, tak budou smíření s tím, že bude hráč celý ročník sedět.“
Generální manažer Toronta Kyle Dubas už měl zjišťovat situaci na trhu a hledat obchodní partnery, kteří by byli ochotni dvaadvacetiletého Švéda přijmout. Mezi největší zájemce se má řadit Carolina, jíž by mohl Nylander pomoci probojovat se do play-off (čtěte ZDE).
Dubas však zároveň v minulosti několikrát řekl, že jeho cílem je udržet si Nylandera v mužstvu.
Posledním hráčem, který zmeškal ročník kvůli neschopnosti dohodnout se s týmem, byl Michael Peca, který jako šestadvacetiletý Sabre vynechal celou sezónu 2000/2001. Do NHL se poté vrátil už jako člen New Yorku Islanders.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -