- Reklama -

Nepříjemnost pro Philadelphii, zranil se jí Neuvirth

- Reklama -

Hokejisté Philadelphie přišli o brankáře Michala Neuvirtha. Kvůli blíže nespecifikovanému zranění v dolní části těla bude minimálně týden mimo hru. V úterý to oznámil generální manažer amerického klubu Ron Hextall.
Sedmadvacetiletý rodák z Ústí nad Labem si přivodil zranění během pondělního tréninku. Neuvirth opustil ledovou plochu sportovního centra Skate Zone ve Voorhees zhruba patnáct minut před koncem tréninku.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Klub zatím nezveřejnil bližší podrobnosti o Neuvirthově zranění. Jisté je, že si od hokeje odpočine sedm až deset dní. Český reprezentant tak vynechá čtyři nebo šest utkání.
Neuvirth odchytal poslední dva zápasy Philadelphie před pauzou vyhrazenou pro Utkání hvězd v Nashvillu a pro tým Flyers je důležitou součástí. V letošní sezóně zasáhl do 21 zápasů a připsal si 11 vítězství. V průměru obdržel 2,14 gólu na zápas a měl úspěšnost zákroků 93,3 procenta. Třikrát udržel čisté konto.
Letci povolali z farmy v Lehigh Valley (AHL) dvaadvacetiletého gólmana Anthonyho Stolarze, který by měl v úterním duelu proti Montrealu krýt záda Steveovi Masonovi. Bude však záležet na tom, jestli už se Mason stihl dát do pořádku po zranění v dolní části těla.
„Mason se zúčastnil pondělního tréninku a jeho návrat do sestavy vidím optimisticky,“ sdělil sedmačtyřicetiletý kouč Philadelphie Dave Hakstol.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -