- Reklama -

Novým generálním manažerem Floridy byl jmenován Tom Rowe

- Reklama -

Vedení Floridy oznámila změnu na postu generálního manažera. Současný GM Dale Tallon se posunul na post vedoucího oddělení hokejových operací a manažerské křeslo přenechal svému dosavadnímu zástupci Tomu Rowemu (na snímku), jehož asistenty budou Eric Joyce a Steve Werier.
„Těším se na další spolupráci s Tomem Rowem, Ericem Joycem a Stevem Werierem,“ sdělil pětašedesátiletý Tallon, jenž byl uveden do funkce hlavního konstruktéra soupisky Panthers v květnu 2010.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Naše organizace udělala v letošní sezóně velký krok vpřed a výměnami provedenými v oddělení hokejových operací pokračujeme v posilovaní našeho managementu i do budoucnosti,“ dodal rodák z Noranda.
Za Tallonovy vlády si Panteři připsali dva divizní tituly, které jim zajistily účast v play off. V roce 2012 vypadli hned v úvodním kole s New Jersey Devils. Stejně krátkou zkušenost s vyřazovacími boji udělali i letos, tentokrát nestačili na hokejisty New Yorku Islanders.
1. ledna 2016 se Tallon dohodl s Floridou na prodloužení smlouvy o další tři roky. Nyní bude mít na starost také skauting klubu, hráčské transakce a rozvoj.
Tom Rowe působí v organizaci Panthers od 9. listopadu 2013. Devětapadesátiletý Američan tehdy nahradil Petra Horacheka a stal se hlavním koučem záložního celku San Antonio Rampage (AHL). 1. ledna 2016 se stal asistentem generálního manažera Dalea Tallona.
„Je to pro naši organizaci velký den. Podařilo se nám zajistit kontinuitu v našem oddělení hokejových operací. Pevně věříme Daleově vizi a vedení. Jsme přesvědčeni, že tato skupina může navázat na letošní účast v play off a udělá z Panterů klub, který bude schopný bojovat o Stanley Cup v příštích letech,“ prohlásil majitel mužstva ze Sunrise Vincent Viola.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -