- Reklama -

Ovečkin prozradil, kde chce ukončit kariéru

- Reklama -

Alex Ovečkin v NHL ještě zdaleka neskončil, ruská superstar ale již nyní prozradila, v jakém klubu chce pověsit brusle na hřebík.

„Myslím si, že určitě budu hrát ještě několik let. Zakončit kariéru bych chtěl v Rusku v Dynamu Moskva,“ uvedl pro Russian Television International.

Špičkovému forvardovi Capitals je 35 let. V minulé sezóně vstřelil 48 branek a zaznamenal celkem 67 bodů. Jeho monstrózní 13letý kontrakt, který podepsal v roce 2008, vyprší po ročníku 2020/21. Poprvé ve své kariéře v NHL se tak může stát nechráněným volným hráčem.

„Ovi“ však deklaroval, že chce svou kariéru v NHL ukončit ve Washingtonu.

- Reklama -

„Není to otázka peněz, ale principu. Hrál jsem jen za dva týmy – Dynamo a Washington. Je jasné, že za dva, tři, čtyři roky, možná pět, zakončím svou kariéru ve Washingtonu. Celkově chci odehrát svůj poslední zápas za Dynamo Moskva,“ prozradil Ovečkin.

Ovečkin strávil s Dynamem čtyři sezóny před odchodem do NHL. Působil v něm také ve výlukovém roce 2012.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -