- Reklama -

Pastrňák a Kaše opět záhadně chyběli

- Reklama -

Útočníci Bostonu David Pastrňák a Ondřej Kaše nenastoupili ke čtvrtečnímu a pátečnímu tréninku. Trenér Bruins Bruce Cassidy k tomu řekl, že jsou „zdravotně nezpůsobilí k účasti“.

Oba Češi se do přípravy Bostonu zapojili ve středu, když se nezúčastnili prvních dvou tréninků v pondělí a úterý pro povinnou karanténu po návratu z Evropy. Nyní ale znovu chyběli.

HIT LÉTA: Plážové osušky NHL za výprodejové ceny!

„Z pohledu ligy nejsou nyní ‚zdravotně způsobilí k účasti‘. Doufejme, že se to v blízké budoucnosti změní,“ sdělil novinářům Cassidy. „Vždycky, když chybí na tréninku hráč, s nímž počítáte, tak je to důvod ke starostem. Ale prostě jdeme dál.“
Novinář Conor Ryan k absenci forvardů v pátek uvedl, že za ní nejsou ani disciplinární důvody.
Boston coby nejlepší tým základní části čeká turnaj o nasazení v prvním kole play off. V Torontu, jež bude základnou pro mužstva Východní konference, se od 2. srpna Bruins utkají s Washingtonem, Tampou Bay a Philadelphií.
„Samozřejmě nechcete přijít o dva členy základní sestavy a hráče, jako je David, který je nejlepším střelcem ligy. Chcete ho mít tady, chcete, aby se dostal zpět do kondice, chcete, aby se vrátil na led a byl se svými spoluhráči. Ale není,“ dodal Cassidy.
Zpátky na ledě byl naopak v pátek gólman Tuukka Rask, který čtvrteční rozbruslení předčasně opustil.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -