- Reklama -

Price se vrátí do sestavy Montrealu nejdříve po Utkání hvězd

- Reklama -

Trenér Montrealu Michel Therrien v pátek předstoupil před zástupce zámořských médií, aby je informoval o tom, že i v průběhu ledna se Canadiens budou muset obejít bez služeb gólmana Careyho Price, který od 25. listopadu laboruje se zraněním v dolní části těla.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Neočekáváme, že by se vrátil ještě před přestávkou vyhrazenou pro Utkání hvězd (28. leden až 1. únor),“ sdělil dvaapadesátiletý rodák z Montrealu. „Překvapilo by nás, kdyby k tomu došlo dřív,“ dodal.
Price sice dělá pokroky při rehabilitaci po blíže nespecifikovanému zranění v dolní části těla, stále ale ještě není zcela fit. „Careyho rekonvalescence pokračuje dobře, ale zatím není připravený na návrat do tréninkového procesu,“ uvedl Therrien.
Kdy se vrátí na led hlavní opora brankoviště Habs tak stále není vůbec jasné. První zápas po All-Star Game National Hockey League odehrají hokejisté Montrealu 2. února 2016 proti Philadelphii Flyers.
„Na začátku jeho zdravotních potíží jsme uvedli, že nám bude chybět minimálně šest týdnů. Jedná se tedy o dlouhodobou absenci a v takovém případě je vždy velice obtížné sdělit nějaké konkrétní datum návratu. Potřebujeme sledovat vývoj rehabilitace, a jak už jsem řekl, vše probíhá bez problémů,“ uzavřel Therrien.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -