- Reklama -

Puljujärvi se pravděpodobně v Evropě zdrží

- Reklama -

Působení Jesseho Puljujärviho v Evropě se pravděpodobně protáhne. Podle Kurta Leavinse z deníku Edmonton Journal podepíše 22letý Fin v Liize nový roční kontrakt.
Puljujärvi se od sezóny 2016/17 nedokázal prosadit v prvním týmu Oilers a jako chráněný volný hráč se rozhodl odejít do rodné země. Před tímto ročníkem opakovaně prohlašoval, že si za Edmonton už nikdy nezahraje.

SLEDUJEME: NHL a její cesta zpět

„Očekávejte, že smlouva bude obsahovat výstupní klauzuli pro NHL,“ tvrdí Leavins a naráží na fakt, že mladý hokejista přece jenom své angažmá v zámoří úplně nezahodil.
V dresu Kärpätu naskočil Puljujärvi v uplynulé sezóně do 56 zápasů, v nichž si připsal 53 bodů za 24 branek a 29 přihrávek. V květnu jsme vás informovali o tom, že mezi potenciální zájemce o jeho služby patří i Rangers.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -