- Reklama -

San Jose padlo i podruhé. Niederreiter dovedl Nashville ke druhé výhře

- Reklama -

Dali první gól zápasu. Jakmile soupeř srovnal, okamžitě si vzali vedení zpět. Nakonec jim ale ani to nestačilo. Hráči San Jose prohráli i druhý pražský zápas, tentokrát v poměru 2:3, a domů se vrací s prázdnou.

Dva zásahy, včetně vítězné trefy, včera zaznamenal švýcarský útočník Nino Niederreiter. Ten má aktuálně na kontě po dvou zápasech nové sezóny už tři branky a vede ligovou tabulku střelců. V novém působišti se nemohl uvést lépe.

Jeho včerejší první branku a rychlou odpověď Logana Couturea dělilo pouhých deset vteřin. Jedná se o dvě nejrychlejší branky v celé historii zápasů NHL mimo severoamerický kontinent.

Kevin Lankinen v brance Nashvillu zastavil jednatřicet střel soupeře a při svém debutu za Predators vychytal výhru.

- Reklama -

Nashville si vylepšil bilanci zápasů mimo svůj kontinent na tři výhry a jedinou porážku. Ze všech týmů NHL se už  jen Ottawa a Anaheim mohou pochlubit tím, že mají na kontě z takovýchto zápasů tři vítězství.

Kapitán Sharks Logan Couture dal gól v zápase základní části NHL už ve čtyřech zemích – kromě Kanady a Spojených států se trefil i na území České republiky a Švédska. Tento počin se před ním povedl jen šesti dalším hráčům.

Závěrem dodejme, že slavnostní buly sobotního zápasu, kterému přihlíželo v O2 Aréně přes 17 tisícovek diváků, vhodil za bouřlivých ovací publika Jaromír Jágr.

- Reklama -
Roman Blaha
Senior hockey writer at nhlnews.cz. Teacher, speaker, father of two. Vancouver 2010 volunteer. Best hockey ever: Canada Cup '87. Favourite players: Wayne Gretzky, Steve Yzerman.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -