- Reklama -

Simon je opět Tučňákem

- Reklama -

Forvard Dominik Simon se vrací do Pittsburghu, když podepsal s Penguins roční dvoucestnou smlouvu, která mu v případě působení v hlavním týmu zajišťuje plat 750 tis. dolarů.

26letý pražský rodák působil v Pittsburghu, který jej v roce 2015 draftoval ve třetím kole, v letech 2015 až 2020. Před začátkem minulého ročníku odešel do Calgary, kde se výrazněji neprosadil. Za Flames odehrál jen jedenáct utkání, ve kterých se mu nepodařilo skórovat.

V dresu Penguins oproti tomu hrál ve 173 utkáních, v nichž nasbíral 64 bodů za 19 branek a 45 asistencí. Občas nastupoval i v elitní formaci po boku kapitána Sidneyho Crosbyho.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -