- Reklama -

Spekulace sílí. Stane se Karlsson součástí velké výměny?

- Reklama -

Sága kolem Erika Karlssona pokračuje. Nejnovější spekulace hovoří o tom, že by mohl být součástí velkého trejdu.

Už delší dobu je známo, že aktuální vítěz Norris Trophy pro nejlepšího beka chce odejít ze San Jose. Kalifornský celek ale naráží na vícero překážek. Tou největší je Karlssonův 11,5miliónový cap hit.

Je zřejmé, že Sharks nesníží své požadavky. Pokud se ale chtějí dostat z těžké situace, musí podle Shenga Penga ze San Jose Hockey Now udělat kompromis – Karlsson by mohl být součástí trojvýměny. Peng po diskuzích s vícero lidmi načrtnul zajímavý scénář.

Karlsson by přestoupil do Pittsburghu, který má o jeho služby velký zájem. Sharks by si ponechali 39 % z hráčova platu (4,5 mil.) a zároveň by získali Tye Smithe, Sama Poulina a volbu ve 2. kole draftu 2025.

- Reklama -

Třetím týmem, který by mohl být součástí výměny, je Chicago. To by získalo z Pittsburghu zadáka Jeffa Petryho a ještě výběr v 1. kole draftu 2024.

Zajímavá spekulace, co říkáte?

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -