- Reklama -

Toews není nadšený z toho, co se nyní v Blackhawks děje

- Reklama -

Kapitán Chicago Blackhawks Jonathan Toews vynechal celý loňský ročník kvůli zdravotním problémům. Třiatřicetiletý útočník, který v této sezoně v 71 utkáních nasbíral 35 bodů, není spokojený s posledními kroky vedení.

Svoji nespokojenost ventiloval při otázce od novináře z Chicago Tribune. Podle svých slov se chystá sejít s generálním manažerem Kylem Davidsonem a trenéry, aby zjistil, co přesně mají v plánu a také se zeptat na svoji roli v týmu.

„Myslím, že by pomohlo upřímně slyšet, co ode mě jako kapitána očekávají. Bylo by dobré, kdybych byl do určité míry informován o jejich plánech. Poté budu možná schopen nějaké věci ovlivnit. Poslední naše výsledky nebyly dobré, v našem výkonu nebyla týmovost. Proto by pomohla podobná schůzka,“ řekl při setkání s novináři.

Blackhawks před sezonou ambiciózně přivedli zkušeného brankáře Marca-André Fleuryho a obránce Setha Jonese. Od začátku jim to však na ledě neklapalo, dříve úspěšné mužstvo se podruhé za sebou nepodívá do vyřazovacích bojů. Fleury byl proto před uzávěrkou přestupů poslán do Minnesoty.

- Reklama -

Obě hlavní tváře poslední dekády Blackhawks – Jonathan Toews i Patrick Kane tak budou v létě řešit svoji budoucnost. Nejbližší ambice Chicaga a jeho vedení budou v jejich rozhodování hrát velkou roli.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -