- Reklama -

Toronto chce být před uzávěrkou přestupů kreativní

- Reklama -

Generální manažer Toronta Brad Treliving ví, že jeho práce před přestupovou uzávěrkou nebude jednoduchá. Je ale připravený vyhrnout si rukávy.

Den po získání obránce Ilji Ljubuškina (čtěte ZDE) uvedl GM, že jeho tým bude při naplňování potřeb před 8. březnem „tak kreativní, jak jen to bude možné„. Mohlo by to přitom zahrnovat i výměnu nejcennějších draftových voleb.

„Myslím si, že musíte být opatrní, pokud jde o draftové volby při krátkodobé výpomoci, ale pokud to dává při konečné analýze smysl, tak…se musíte podívat na každou možnost,“ uvedl Treliving pro portál The Athletic.

Maple Leafs se údajně snažili získat obránce Chrise Taneva předtím, než ho Calgary vyměnilo do Dallasu (psali jsme ZDE). Momentálně mají pod platovým stropem k dispozici 1,45 mil. dolarů. Částka se zvýší o 800 tis. poté, co bude Mark Giordano zapsán na listinu dlouhodobě zraněných hráčů.

- Reklama -

Toronto též projevilo zájem o beka Matta Dumbu, který je stejně jako Ljubuškin pravákem. Tým přitom doposud nasazoval v obraně jen leváky.

Kanadský mančaft má k dispozici volbu v prvním kole letošního draftu, ale nemá v držení ani jednu volbu ve druhém kole v nejbližších třech draftech. V tom příštím má nejvyšší volbu až v pátém kole.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -