- Reklama -

Tortorella posadil Laineho

- Reklama -

John Tortorella se rozloučil s Pierre-Lucem Duboisem tím, že jej nechal v posledním zápase v dresu Columbusu sedět na střídačce. Netrvalo dlouho a podobně přivítal v týmu i jeho protihodnotu Patrika Laineho.

Laine v pondělním zápase proti Carolině, který skončil výhrou 3:2, nastoupil na led naposledy šest minut a 19 sekund před koncem druhé třetiny. Ve třetí vůbec nehrál a nakonec skončil s ice timem 11:31 a bez bodového zisku. Osudným se mu stal nedostatek snahy.

„Zůstane to uvnitř,“ uved Tortorella po zápase novinářům. „Nebylo to jen proto, že nesplnil svou úlohu při tom gólů. Stojí za tím více věcí. Zůstane to v šatně. Poslední věcí, kterou chci, je posadit hráče na lavičku.“

Známý bouřlivák dodal, že je důležité, aby každý hráč týmu – hvězda či nehvězda – splňoval standardy organizace.

- Reklama -

Laine zaznamenal v prvních třech zápasech v novém týmu tři branky.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -