- Reklama -

V komedii Goon 2 se objeví i Seguin a Del Zotto

- Reklama -

Dnes už téměř kultovní komedie režiséra Michael Dowse Goon (2011), odehrávající se v hokejovém prostředí, si po celém světě získala řadu příznivců a tak asi nepřekvapí, že původní snímek natočený podle knižní předlohy Douga Smithe, se dočká pokračování.


V jedné z hlavních rolí nové komedie s názvem Goon: Last Of The Enforcers opět uvidíme Lieva Schreibera, který hraje postavu Rosse Rhei, Seanna Williame Scotta jako drsňáka Douga Glatta, Marc­André Grondina, Alison Pillovou, Jonathana Cherryho jako gólmana Halifaxu Marca Belchiora nebo Kima Coatese v roli trenéra týmu Highlanders Ronnieho Hortense.


Hereckou sestavu posílí také bývalí i současní hráči NHL, mezi které patří útočník Toronta Maple Leafs Colton Orr, vítěz Stanley Cupu s Annaheimem Ducks George Parros (2007) a bývalý hráč Georges Laraque, jenž působí jako sportovní komentátor stanice TVA Sports.


Na sociálních sítích se také objevily civilní fotografie z průběhu natáčení, jenž probíhá v současné době v Kanadě a podle fotek se v pokračování můžeme těšit také na oporu Philadelphie Flyers Michaela Del Zotta a hvězdného kanonýra Dallasu Stars Tylera Seguina, kteří by měli představovat členy týmu St. John’s Shamrocks, nesmiřitelného soupeře Halifax Highlanders.

- Reklama -


Snímek Goon: Last Of The Enforcers by se měl v distribuci objevit během příštího roku.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -