- Reklama -

Velká letní soutěž! – 9. týden

- Reklama -

Fanda NHL
Víte, jak příjemně strávit offseason? Třeba nákupem produktů NHL. A to zadarmo nebo s výraznou slevou. Pro naše čtenáře jsme ve spolupráci s fanshopem FANDA-NHL.CZ připravili velkou letní soutěž.
Kdy soutěžit?
Celé prázdniny! Začínáme 8. července a končíme 9. září. Každou neděli naleznete na našich stránkách novou soutěžní otázku.

PRODLUŽUJEME TRVÁNÍ SOUTĚŽE DO SOBOTY 15.9.!

Co můžete vyhrát?
Po následujících devět týdnů budeme každou neděli losovat ze správných odpovědí tři čtenáře, kteří obdrží poukázky v hodnotách 500 Kč, 300 Kč a 100 Kč na nákup na největším fanshopu NHL ve střední Evropě Fanda-NHL.cz.
Soutěžit budete moci každý týden bez ohledu na to, zda jste se minule umístili mezi výherci či nikoliv.
Nebude se vám dařit a přes celé léto se na vás neusměje štěstí? Nevadí! Na konci soutěže 9. září vylosujeme ze všech správných odpovědí jednoho z vás, kterému zašleme poukaz v hodnotě 1 000 Kč.
Z čeho budou moci výherci vybírat?
Z nejširší škály produktů NHL v České republice i na Slovensku! Podívejte se ZDE.
Soutěžní otázku 9. týdne naleznete pod následujícím odkazem: http://nhlnews.cz/soutez/soutezni-otazka/.


Partnerem 9. soutěžního týdne je největší československá fanpage Columbusu Blue Jackets. Přidat se k ní můžete pod tímto odkazem.

 

- Reklama -

 

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -