- Reklama -

VIDEO: Bedard zaujal nejen bodem. Hrozí mu pokuta

- Reklama -

Connor Bedard zažil vydařenou premiéru v NHL. Supertalentovaný útočník se ve svém prvním zápase NHL těšil z vítězství Chicaga na ledě Pittsburghu 4:2, ke kterému přispěl asistencí.

18letý Kanaďan byl před střetnutím tak „nažhavený“, že si při nástupu na led zapomněl vzít si s sebou hokejku.

Kamera ESPN ukázala, jak se Bedard před rozcvičkou pozdravil se spoluhráči v hráčském tunelu, když si náhle uvědomil, že mu chybí hokejka. Musel tak narychlo utíkat zpět do šatny, aby si jednu sebral.

Při nástupu na led odbruslil s dalším nováčkem Kevinem Korchinským uvítací kolo, než se k nim přidali další spoluhráči. A tady Bedard zaujal podruhé, protože oběma ligovým novicům chyběla na hlavě přilba, která je od sezóny 2019/2020 během rozbruslení povinná. Letošní draftové jedničce tak hrozí pokuta.

- Reklama -

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -