- Reklama -

VIDEO: Hemský zkrvavil protihráče, rozhodčí přesto potrestal pouze oběť

- Reklama -

Obránce Red Wings Jonathan Ericsson měl během nedělního utkání Detroitu s Dallasem pořádný důvod k naštvání. Český útočník Aleš Hemský jej v 52. minutě nečistě přirazil na hrazení, ruka rozhodčího ale přesto zůstala v klidu.
Krvácející švédský veterán se chystal vzít spravedlnost do svých rukou. A přestože k bitce nakonec nedošlo, byl to nakonec pouze bek Detroitu, jenž odcházel z ledu s cejchem viníka. Rozhodčí mu udělil dvouminutový trest za hrubost.



Kouč Red Wings Jeff Blashill nechtěl po zápase situaci komentovat, Ericssonův spoluhráč Henrik Zetterberg si však jízlivou poznámku neodpustil.
„Rozhodčí říkal, že celý incident viděl. Nevím, jestli se koukal na něco jiného než my, ale vypadalo to jako úder do hlavy,“ prohlásil kapitán Detroitu pro michiganský tisk.
Hemského hit i následnou šarvátku zhlédněte zde:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -