- Reklama -

VIDEO: LeonShow!

- Reklama -

Útočník Oilers Leon Draisaitl zaznamenal v pondělním duelu s Nashvillem poprvé v kariéře čtyři góly v jednom zápase. K tomu přidal i jednu asistenci a byl poprávu vyhlášen první hvězdou.
Na svém kontě má v tomto ročníku už 107 bodů a sérii vícególových klání proti Predators natáhl na pět.
Německý reprezentant dosáhl na 40gólovou metu podruhé během svého působení v NHL.
„Nebudu chodit kolem horké kaše. Když dáte čtyři góly, tak se cítíte dobře. Jste se sebou spokojeni,“ řekl Draisaitl novinářům. „Dobré pocity máte i za své spoluhráče. Dneska pro mě připravili několik skvělých akcí a vše mi ulehčili.“
O vítěznou trefu střetnutí se postaral Connor McDavid, který v utkání zaznamenal pět bodů (1+4).
Bodová smršť přitom nastala až ve třetím dějství, do které se vstupovalo za stavu 3:3. Deset bodů dua McDavid – Draisaitl však upravilo skóre na 8:3 ve prospěch kanadského mančaftu.




- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -