- Reklama -

VIDEO: Yandle dostal pokutu za filmování

- Reklama -

Obránce Floridy Keith Yandle dostal od vedení National Hockea League pokutu dva tisíce dolarů za to, že v úterním utkání s Ottawou přifilmoval zákrok Diona Phaneufa. Zadák Senators sekl  Yandlea do hokejky před brankovištěm Mikea Condona, který mu vzápětí oplatil stejnou mincí. Oba byli potrestáni dvouminutovým vyloučením.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Třicetiletý rodák z Miltonu už byl v této sezóně za podobný prohřešek v utkání proti New Jersey Devils z 3. listopadu napomínán. Nyní už dostal za snahu získat pro svůj tým výhodu v podobě vyloučení soupeře finanční postih. Podle pravidel kolektivní smlouvy poputuje suma na konto hráčského pomocného fondu.
Finanční postihy v NHL za filmování (USD):
1. prohřešek: napomenutí
2. prohřešek: 2000 USD
3. prohřešek: 3000
4. prohřešek: 4000
5. prohřešek: 5000 (pokutu dostane i trenér týmu: 2000)
6. prohřešek: 5000 (pokutu dostane i trenér týmu: 3000)
7. prohřešek: 5000 (pokutu dostane i trenér týmu: 4000)
8. prohřešek: 5000 (pokutu dostane i trenér týmu: 5000)

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -