- Reklama -

Vybučte mě! vzkazuje Simmonds fandům Flyers

- Reklama -

Devils a jejich nová posila Wayne Simmonds mají za sebou nevydařenou sezónu a proto není divu, že ze svého vzájemného spojení mají velká očekávání. Špičkový forvard se už navíc těší na svůj návrat do Philadelphie, za níž až do loňského roku hrál.
„Působil jsem tam dost dlouho, takřka osm let, takže bude hezké tam jet,“ uvedl Simmonds pro oficiální ligové stránky. „Bude to dobrá zkušenost. Těším se na to.“
Fanda NHL
Zápas ve stánku Flyers jej čeká už 9. října.
„Do Philadelphie jsem přišel jako mladík. Stále jsem mladý, ale vyrůstal jsem tam. Dlužím tomu městu a organizaci hodně. Skutečně oceňuju, co pro mě udělali,“ pokračoval 31letý Kanaďan.
A jaké přivítání ve Městě bratrské lásky očekává?
„Abych byl upřímný, myslím si, že by mě naštvalo, kdyby mě nevybučeli,“ tvrdí pravý křídelník.



Simmonds toto léto podepsal jako nechráněný volný hráč roční kontrakt s Devils poté, co byl během poslední trade deadline vyměněný Letci do Nashvillu.
Potěšující pro něj je dozajista fakt, že jeho nový celek má před ročníkem 2019/20 vynikající výchozí pozici. New Jersey získalo kromě Simmondse také P.K. Subbana či Nikitu Guseva a z prvního místa draftovalo Jacka Hughese.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -