- Reklama -

Výsledky: Ottawa schytala debakl

- Reklama -

Vancouver 7:1 Ottawa (2:0, 2:1, 3:0)

Branky a nahrávky: 10. B. Sutter (Edler), 15. Motte (Beagle), 33. Pearson (Höglander), 38. B. Sutter (Roussel), 53. Q. Hughes (Horvat, Pearson), 56. Juolevi (Horvat), 60. B. Sutter – 32. Watson (Chabot, Reilly)

Tři hvězdy utkání
1. Brandon Sutter (VAN) 3+0
2. Thatcher Demko (VAN)
3. Olli Juolevi (VAN) 1+0

Vancouver Canucks: Demko (Holtby) – Schmidt, Edler (A), Q. Hughes, Jo. Benn, T. Myers, Juolevi – Boeser, E. Pettersson, J. T. Miller – Höglander, Horvat (C), Pearson – Virtanen, B. Sutter (A), MacEwen – Motte, Beagle, Roussel.

Ottawa Senators: M. Murray (M. Högberg) – N. Zajcev, Chabot (A), Gudbranson, Reilly, Wolanin, J. Brown – Batherson, Norris, B. Tkachuk (A) – Dadonov, Anisimov, N. Paul – Co. Brown, Tierney, Stützle – Watson, Stepan (A), Galchenyuk.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -