- Reklama -

Wheeler rozbil bank, platem se dotáhne na Voráčka

- Reklama -

Fanshop týmu
Winnipeg se dohodl na další pětileté spolupráci s kapitánem Blakem Wheelerem. Smlouva, jež začne platit od sezóny 2019/20 a naváže na současnou šestiletou, má hodnotu 41,25 mil. amerických dolarů.
Dvaatřicetiletý rodák z Minnesoty bude spolu s Čechem Jakubem Voráčkem třetím nejlépe placeným pravým křídelníkem v lize. Podle portálu Cap Friendly pobírají více pouze Patrick Kane a Corey Perry.


NEPŘEHLÉDNĚTE: Devět hráčů, z nichž by se mohli stát v NHL kapitáni
Wheeler má za sebou nadmíru úspěšný ročník, v němž se stal s 91 body nejproduktivnějším hokejistou Jets a zároveň si stanovil své nové kariérní maximum.
Winnipegu se v létě podařilo uzavřít nové kontrakty také s gólmanem Connorem Hellebuyckem (podrobnosti ZDE) a obráncem Jacobem Troubou (více ZDE). Stále si však nedokázal plácnout s bekem Joshem Morrisseyem, který i nadále zůstává chráněným volným hráčem.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -