- Reklama -

Zvolte kapitánem Plekance nebo Krejčího. Začalo hlasování pro All-Star Game

- Reklama -

Úderem dnešního poledne (podle času platného na východním pobřeží Spojených států, tedy u nás v šest hodin večer) spouští NHL pro hokejové fanoušky na stránkách nhl.com/vote hlasování, ze kterého vzejdou čtyři jistí účastníci letošního Utkání hvězd. To se uskuteční za dva měsíce v Nashvillu, ale ke sdělení svých názorů budou mít fandové pouze poloviční množství času. Hlasování bude ukončeno na Nový rok o půlnoci.
Změnil se formát All-Star Game, mění se také počet hráčů, které můžou příznivci nejrychlejší kolektivní hry stavitelům týmů navrhnout. Zatímco v dávné minulosti byly na základě hlasování fanoušků sestavovány zahajovací formace a v nedávné době alespoň klasická šestka účastníků ve složení 1 brankář, 2 obránci a 3 útočníci, tentokrát musí aktéři ankety více zvažovat, kdo si zaslouží nominaci. Budou totiž vybírat pouze kapitány jednotlivých divizí, bez rozlišení hokejových „profesí“.
Zbylých čtyřicet účastníků ASG vybere oddělení pro hokejové operace National Hockey League.
Při každé návštěvě stránek budou mít fanoušci k dispozici maximálně čtyři lístky, během jednoho dne můžou hlasovat maximálně desetkrát. NHL bude průběžné výsledky zveřejňovat každé úterý počínaje 8. prosincem.
Letošní Utkání hvězd nabídne v sobotu tradiční dovednostní soutěže. V neděli se místo zápasu dvou plnocenných mužstev uskuteční turnaj divizních výběrů složených jen z 11 hokejistů (2 brankáři, 3 obránci, 6 útočníků). Ve střetnutích hraných dvacet minut pouze se třemi muži v poli se nejprve utkají divizní mužstva ze stejné konference a poté vítězové mezi sebou.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -