- Reklama -

Hayes se po návratu domů dohodl s Bostonem na tříleté smlouvě

- Reklama -

Středeční výměnou z Floridy to začalo, dnešní podpis smlouvy byl logickým vyústěním. Útočník Jimmy Hayes už je plnohodnotným Medvědem, s klubem uzavřel tříletý kontrakt za 6,9 miliónu dolarů.
Na další spolupráci s Bostonem se dohodl také Brett Connolly, který je členem kádru od březnového trejdu z Tampy, ten dostane 1,025 miliónu dolarů. Novým členem kádru Bruins se stal další forvard Brandon DeFazio na základě dvoucestného kontraktu za 575 tisíc.
Hayes sice v NHL dosud oblékal jen dresy Jestřábů a Panterů, přesto se vrací do známých míst. Pochází z bostonského předměstí Dorchester, v juniorských letech absolvoval tři sezóny za Boston College. V NHL má dosud odehráno 168 zápasů s bilancí 36+30. Před třemi roky nastoupil ke dvěma zápasům play off za Chicago.
Connolly je ve srovnání s ním v Bostonu „mazák“, ale moc utkání za Bruins zatím také nesehrál. Hned při prvním tréninku v novém působišti si zlomil prst na ruce, takže v sestavě se objevil až na posledních pět duelů základní části. Connollyho celková bilance v zámořské soutěži čítá 139 startů, 18 branek a 16 asistencí.
DeFazio byl v minulé sezóně s 21 brankami nejlepším střelcem mužstva Utica Comets v AHL. V listopadu absolvoval rovněž debut v National Hockey League ve vancouverském dresu.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -