- Reklama -

Mrázek zůstává v Carolině

- Reklama -

Gólman Petr Mrázek sice vstoupil na volný trh, ale hned první den podepsal kontrakt se svým stávajícím klubem. Ostravský rodák se dohodl s Hurricanes na dvouleté smlouvě, která mu zajístí celkový příjem 6,25 mil. dolarů.
27letý Čech si po vydařené sezóně, v níž de facto restartoval svou kariéru v NHL, více než zdvojnásobí svůj roční plat.



Mrázek zaznamenal v základní části bilanci 23-14-3, průměr 2,37 , úspěšnost 91,4 procenta a k tomu si připsal čtyři čistá konta. V play-off, v němž dopomohl Carolině až do finále konference, měl už horší statistiky (5-5, 2.73, 89.4).
„Petr chytil svou šanci kontraktem, s nímž před rokem souhlasil, a my všichni jsme byli odměněni jeho vynikající sezonou. Tento krok nám dává dobré možnosti na pozici brankáře pro příští rok,“ uvedl generální manažer Caroliny Don Waddell.
Ten získal před dvěma dny v trejdu s Floridou také gólmana Jamese Reimera.

- Reklama -


- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -