- Reklama -

Price: Vím, že musím chytat lépe

- Reklama -

Fanda NHL
Gólman Carey Price si uvědomuje, že se musí ve svých výkonech zlepšit.
Montreal se v uplynulém ročníku neprobojoval do play-off a jedním z důvodů byl i Priceho úpadek. Držitel Vezina Trophy, Hart Trophy a zlatý olympijský medailista zůstal daleko za svými očekáváními.
„Vím, že jsem mohl chytat lépe,“ svěřil se Price pro oficiální ligový web. „Vždy jsem to tak cítil. Věřím, že umím zachytat lépe než v posledním ročníku. Jsem si vědom toho, že i mí spoluhráči budou chtít podávat lepší výkony.“
Jednatřicetiletý Kanaďan má za sebou nejhorší sezónu ve své jedenáctileté kariéře, když zaznamenal bilanci 16-26-7 a pouze 90procentní úspěšnost zákroků. Loni přitom podepsal monstrózní osmiletý kontrakt na 84 mil. amerických dolarů, jenž bude platný od sezóny 2017/18.
Fanshop týmu
„Snažili jsme se napravit až příliš hodně věcí,“ vracel se Price ještě jednou k poslednímu klubovému propadáku. „Když se začnete snažit moc usilovně a děláte věci, které byste neměli, přestože si myslíte, že si tím pomáháte, tak si spíš škodíte. Někdy je méně více. Máme tento rok nové trenéry a kouče na obranu Luka Richardsona, takže si na začátku tréninkového kempu sedneme a vyjasníme si co a jak dál.“
Dočkáme se v příštím ročníku opět skvělého Careyho?

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -