- Reklama -

VIDEO: Na potvrzení vítězného gólu se ve Washingtonu čekalo dlouhé minuty

- Reklama -

T.J. Oshie by mohl posílit americký národní tým na mistrovství světa v Rusku. To by však musel jeho Washington vypadnout s Pittsburghem, a jak se zdá, právě rodák z Mount Vernon to nehodlá dopustit.
Třemi brankami zmrazil ambice hostů a v čase 69:33 ukončil dramatickou podívanou v aréně Verizon Center, kde se sešla vynikající návštěva 18 506 fanoušků. V úvodním duelu série druhého kola play pff NHL tak Capitals porazili Penguins 4:3 v prodloužení.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Ve svém životě jsem toho zatím moc nevyhrál. Možná se mi to povedlo mezi žáky a juniory. Ale tohle je něco, o čem sníte, když jako malý kluk hrajete hokej na ulici za domem – dát gól v prodloužení a připsat si hattrick. Bylo to úžasné.“


Bude vás zajímat:

- Reklama -

Devětadvacetiletý útočník dovršil hattrick v 10. minutě nastavení. Oshie objel „svatyni“ Pittsburghu a zasunul puk k tyčce. Brankář Pens Matt Murray puku nakonec nejspíš sám pomohl za brankovou čáru. Branku washingtonského hokejisty musel potvrdit videorozhodčí a konečný verdikt padl až po čtyřech minutách.
„Brankář udělal, co mohl. Rychle se přesunul a vlastně na mě vyzrál. Ale následně se puk šťastně odrazil od hokejky,“ řekl Oshie. „Čekání trvalo hrozně dlouho. Byl jsem si jistý, že jsem puk viděl celý za čárou, tak jsem zvedl ruce, podíval se na rozhodčího a ten také ukazoval, že to byl gól. To mě uklidnilo.“

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -