- Reklama -

VIDEO: Polák narazil Toffoliho na mantinel a zřejmě skončí před disciplinární komisí

- Reklama -

Tvrdý zákrok předvedl Román Polák ve čtvrtečním utkání mezi Los Angeles a Torontem. Obránce Maple Leafs totiž půl minuty před koncem první třetiny narazil na hrazení domácího centra Tylera Toffoliho a dostal trest do konce utkání.
Třiadvacetiletý Toffoli zůstal chvíli ležet na ledě, pak po svých odjel na střídačku a okamžitě zamířil do kabiny. Naštěstí se do utkání na začátku druhé třetiny zase vrátil a pomohl tak Kings k těsné výhře 2:1.
Polák se zřejmě nevyhne disciplinárnímu řízení.

Polák dal o sobě hodně vědět už v předchozím utkání na ledě Anaheimu. Ostravský rodák nejprve v závěru úvodního dějství tvrdě narazil na mantinel Mikea Santorelliho, za což se mu dostalo pěstního trestu od Joshe Mansona a ve 33. minutě stál u zrodu gólové akce Nazema Kadriho.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -