- Reklama -

Wilson vyzval Hertla a spol. k lepším výkonům

- Reklama -

V San Jose nadešel čas mladíků. Po odchodu veterána Joea Thorntona, který byl dlouholetou klubovou ikonou, vzhlíží generální manažer Doug Wilson k mladším hráčům. Prostřednictvím rozhovoru s Tracey Myersovou je vyzval, aby pozvedli svou hru.

„Tomáš Hertl, Timo Meier, Kevin Labanc, toto je jejich čas. Potřebují vykročit na vyšší úroveň,“ uvedl Wilson.

Potřebujeme, aby každý něco přinesl na stůl a poučil se z toho, co se stalo vloni, znovu etablovat naši hru a přinesl lásku a energii, které s sebou nosil na led Jumbo (Joe Thornton).“

Thorntonův odchod znamenal pro Sharks druhé léto po sobě, ve kterém je opustil jeden z klíčových veteránů. Loni to byl Joe Pavelski, který se po 13 „žraločích“ letech rozhodl pro podpis s Dallasem.

V současnosti disponuje kalifornský celek pouze dvěma útočníky, kteří mají alespoň 30 let. Wilson proto doufá, že mladíci zvládnou zásadnější roli v mančaftu.

„Máme tu pět forvardů do první šestky, kteří vstřelili 30 branek a nebo se přiblížili k 60 bodům. Potřebujeme někoho, aby přišel a zabojoval o to šesté místo,“ pokračoval Wilson.

„Myslíme si, že máme kostru dobrého týmu,“ ukončil generální manažer Žraloků své povídání.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -