- Reklama -

Blíží se Virtanenův konec ve Vancouveru?

- Reklama -

Útočník Jake Virtanen se může stát na podzim nechráněným volným hráčem. 23letý Kanaďan spojil zatím svou kariéru výhradně s Canucks, nyní to ale vypadá, že by je mohl opustit.
Hráč od svého draftu v roce 2014 nenaplnil vysoká očekávání a Kosatky už nemají zájem o pokračování spolupráce. Alespoň to tvrdí Don Taylor z rozhlasové stanice TSN Radio Vancouver.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

„Mám pocit, že s Jakem skončili,“ uvedl novinář. „Toto je jeho první šance hrát v play-off a stane se toto. Travis Green viděl Virtanena hrát od roku 2014 a nemá v něj důvěru,“ narážel žurnalista na fakt, že se hokejista nedostal ani na soupisku pro přípravný duel.
Virtanen si v této sezóně vytvořil s 18 góly a 36 body svá nová osobní maxima. Aktuálně zatěžuje platový rozpočet částkou 1,25 mil. amerických dolarů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -