- Reklama -

Boston se chystá na velký odchod

- Reklama -

Boston po nedávném konci kariéry kapitána Patrica Bergerona přijde zřejmě o další dlouholetou oporu.

Podle zdroje serveru Boston Hockey Now oznámí konec v NHL také český veterán David Krejčí, který se za moře vrátil před rokem po sezóně v extraligové Olomouci. 37letý centr, který v NHL obhajoval výhradně barvy Bruins a vyhrál s nimi v roce 2011 Stanley Cup, by se ale mohl představit na domácím světovém šampionátu v příštím roce.

„Podle zdroje z NHL oznámí dlouholetý centr Bruins David Krejčí velmi brzy svůj odchod z NHL a také konec s hokejem jako takovým. Stále by však mohl reprezentovat Česko na mistrovství světa v roce 2024,“ uvedl novinář John Murphy.

„Možná ještě nastoupí za národní tým, ale jinak skončil,“ citoval server informace od svého zdroje.

- Reklama -

Bezprostředně po nečekaném vyřazením Bostonu v 1. kole Stanley Cupu Krejčí oznámil, že buď skončí, anebo bude pokračovat v organizaci Bruins. Tento výrok však sám později korigoval.

„V emocích se řekne hodně věcí, které postupem času nemají žádnou váhu. Láká mě domácí šampionát, kdybych se vrátil do NHL a udělal play off, tím by Praha velmi pravděpodobně padla,“ připustil.

„Myslím si, že na 99 procent nezačnu sezonu nikde. V NHL, v Česku, ani v Evropě. Jestli mi potrvá se rozhodnout do Vánoc, tak to prostě bude do Vánoc. Samozřejmě se budu udržovat, aby mi stačilo pár týdnů nebo měsíc, kdybych se rozhodl naskočit,“ prozradil Krejčí, jenž má z MS bronzy z let 2012 a 2022.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -