- Reklama -

Další desítka pro San Jose a Čech je naráz nejhorší v celé lize

- Reklama -

San Jose po druhé za sebou inkasovalo v NHL deset gólů, když podlehlo Pittsburghu 2:10. Pod obě trefy Sharks se podepsal český útočník Tomáš Hertl.

Hrůzostrašný start Žraloci potvrdili i v domácím duelu proti Crosbyho týmu. San Jose jako čtvrtý tým v historii a první od roku 1965 inkasoval dvakrát za sebou deset branek a po 11 zápasech má jediný bod a děsivé skóre 12:55.

Z české trojice Hertl, Filip Zadina, Jan Rutta bodoval jen Hertl, který připravil oba góly domácích a vylepšil svou sezónní bilanci na branku a šest přihrávek. Utkání navzdory tomu zakončil ve statistice +/- se čtyřmi zápornými body.

- Reklama -

Při čtyřech brankách byl na ledě i obránce Rutta. Zadina zakončil zápas s bilancí -2, přičemž se v sezóně dostal už na 14 záporných bodů a je nejhorším hráčem celé ligy.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -