- Reklama -

Drsná rozlučka se svobodou. Pittsburghský talent málem uhořel

- Reklama -

Fanshop týmu
Pittsburghský prospekt Jordy Bellerive se stal obětí požáru, po němž musel být spolu s dalšími dvěma mladými hokejisty hospitalizován. Oheň vypukl v kanadském městě Lethbridge během rozlučky se svobodou.
Zprávu o zranění devatenáctiletého útočníka a jeho spoluhráčů Ryana Vandervlise s Mattem Alfarem zveřejnil jejich tým Lethbridge Hurricanes působící v juniorské WHL. Bližší informace ale neposkytl.

Místní novinář Liam Nixon na svém twitterovém účtu uvedl, že se jeden z nich nachází v kritickém stavu.
„Prioritou nyní musí být zdravotní stav a zotavení všech tří hráčů,“ uvádí stanovisko klubu.
Bellerive, který v září 2017 podepsal s Tučňáky nováčkovskou smlouvu, odehrál v uplynulé sezóně Western Hockey League 71 zápasů s bilancí 46 gólů a stejným počtem asistencí. I navzdory tomu, že nebyl draftován, se šikovný Kanaďan řadí mezi nejtalentovanější prospekty Penguins.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -