- Reklama -

Hokej jako priorita. Kanada mění kvůli NHL své nařízení

- Reklama -

Kanadská vláda se chystá změnit své nařízení v boji s onemocněním COVID-19 tak, aby mohlo alespoň jedno z jejich měst hostit letošní play-off.
O změně referovala jako první stanice TSN. Připomínáme, že ročník se má dohrát ve dvou vybraných lokalitách.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

Hokejisté by už nemuseli po příletu do Kanady podstoupit 14denní karanténu, která aktuálně platí pro všechny cizince. Vedení ligy přitom opakovaně zdůrazňovalo, že karanténu považuje za fatální překážku.

A jestliže ze začátku vál z tamní vlády chlad, nyní se karta obrátila a ministr pro imigraci Marco Mendicino považuje možnost konání vyvrcholení NHL v Kanadě jako prioritu.

SLEDUJEME: NHL a její cesta zpět

Podle nejnovějších informací má předkolo play-off začít 30. července. Z kanadských metropolí se do užšího výběru pro hostitelství dostaly Toronto, Edmonton a Vancouver.
Novinář Satiar Shah v sobotu uvedl, že nejblíže k cíli má Vancouver.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -