- Reklama -

Hraní v Buffalu bylo mentálně degradující, říká Beaulieu

- Reklama -

Nathan Beaulieu se zajímavě rozpovíval o svém nedávném působení v Buffalu. Pro Kena Wiebeho z portálu The Athletic přitom nevolil zrovna diplomatická vyjádření.
„Hrál jsem v dobrých týmech v Montrealu, kdy jsme se dostali do play-off v každém roce kromě jednoho. Potom však putujete do úplného protipólu, kde strávíte dva roky a který testuje vaši vůli a lásku ke sportu,“ uvedl zadák, který oblékal dres Sabres v sezónách 2017/18 a 2018/19.



„Slyšeli jste, co řekl Ryan O’Reilly. Vím, že Sabres se to nelíbilo, ale nemohl bych to vyjádřit lépe,“ narážel 26letý Američan, který aktuálně působí ve Winnipegu, na známý výrok.
O’Reilly před výměnou z Buffala do St. Louis v roce 2018 sdělil médiím, že u Sabres ztratil lásku ke sportu. Beaulieu k tomu nyní dodal, že tyto pocity vám nevykompenzuje ani lukrativní smlouva.
„Neubrání vás od toho ani všechny peníze světa. Mentálně to bylo degradující,“ dal Beaulieu svému povídání tečku.
Newyorský mančaft skončil v ročníku 2017/18 poslední, loni měl pak pátou nejhorší bilanci. Jeho fanoušci čekají na play-off od sezóny 2010/11.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -