- Reklama -

Jágr dnes nenastoupí, ale obavy z otřesu mozku jsou zažehnány

- Reklama -

Mizérie, která nebere konce. New Jersey prohrálo pět utkání po sobě, v dnešním zápase na ledě Toronta se navíc musí poprat s prořídlým kádrem. Už do posledního zápasu proti Pittsburghu nenastoupil Martin Havlát, kterého trápí blíže nespecifikované zranění v dolní části těla. Samotné utkání pak nedohráli další čeští útočníci Patrik Eliáš a Jaromír Jágr.
Oba sice odcestovali do Toronta, ale ani jeden z nich si dnes nezahraje. Eliáš má problémy s třísly, Jágra a obránce Adama Larssona nepustí do zápasu chřipka. V případě českého veterána se naštěstí nepotvrdily obavy, že by následkem tvrdého hitu Roberta Bortuzza mohl být otřes mozku.
„Jágr byl nemocný už před zápasem s Penguins. Žádné příznaky otřesu mozku naštěstí nemá. Hned po utkání se podrobil celé řadě testů, tuto proceduru jsme pak opakovali i včera večer a dnes ráno. Do zápasu s Torontem tak nenastoupí kvůli chřipce,“ řekl generální manažer Lou Lamoriello pro NJ.com.


Mužstvo Devils to dnes nebude mít jednoduché. Z posledních 14 zápasů vyhrálo jen tři, mimo hru je celkem devět hráčů. „Nezbývá nám než hrát naplno a poprat se o výsledek. V posledním zápase jsme si nevedli špatně, byť jsme přišli o některé hráče. Dnes musíme na tento výkon navázat,“ řekl center Adam Henrique.
„Nesmíme vymýšlet žádné složité kombinace, je nutné hrát jednoduše. Často střílet a tlačit se do brány. Zároveň musíme poctivě plnit svoje defenzivní úkoly. V minulém utkání jsme moc často pouštěli soupeře do přečíslení. Dnes se to nesmí opakovat.“
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -