- Reklama -

Jedna chyba a my se hned sesypeme, kritizuje své hráče kouč Calgary

- Reklama -

Hokejisté Calgary neprožívají nejlepší období. V posledních čtyřech zápasech inkasovali celkem 20 branek a ani jednou nedosáhli na vítězství. Potácejí se na hranici postupu do play off, o poslední postupové místo momentálně bojují s Los Angeles a Vancouverem. V úterý Plameny prohrály v Montrealu 1:5 a trenér Glen Gulutzan (na snímku) pořádně běsnil.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„To bylo žalostné. Byl to z naší strany ubohý výkon. Žádný odpor vůči soupeři, nic, co by nás nakoplo, hráli jsme až moc smířeně. Naši nejlepší hráči s tím nic neudělali. Potřebujeme někoho, kdo naši hru zvedne,“ láteřil po zápase kouč.
„Musíme si všichni sáhnout do svědomí, každý v naší organizaci, a zjistit, jak se zase zvednout. Protože v téhle lize se chyby neodpouští,“ dodal.
Flames vstoupili do zápasu v Bell Centre odhodlaně, jenže jako první skórovali domácí. Andrew Shaw vstřelil první branku 43 vteřin před koncem první třetiny, když si na ledě protáhl střídání útok Calgary Lance Bouma, Matt Stajan a Alex Chiasson.
„Prodloužili jsme naše střídání, protože jsme tam nechtěli posílat čtvrtý útok. Soupeř ale vletěl do našeho pásma a nachytal nás trochu nepřipravené. To se u prvního gólu stalo,“ vykládal Gulutzan.
„Všichni pořád mluví o našich startech do zápasů. Na začátku si vedeme dobře, předvádíme dobrý výkon. Jenže pak stačí jedna chyba, a najednou se sesypeme. Jedna střela, která skončí v brance, a naše hra se rozpadne. My se rozpadneme. Chybí nám odhodlání zůstat na správné cestě,“ zlobí se kouč Flames.
Dnes hrají hokejisté Calgary poslední zápas před přestávkou pro All Star Game. Na ledě Ottawy zároveň ukončí třízápasový trip na kluzištích soupeřů. A jejich trenér věří, že se před pauzou dokáží nakopnout k vítězství a udržet se na postupových příčkách do play off.
„Tak snad konečně začneme hrát? Bude to pro nás ta správná motivace?“ pokládá si sám otázky trenér Gulutzan.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -