- Reklama -

Jsou věci, které nezevšední. Rozsíval přiveze Stanley Cup do Vlašimi

- Reklama -

„Chci, aby se Michal do Vlašimi vždycky rád vracel,“ pronesl před dcesivnhl-logo-150x150-3věma roky starosta středočeského města Luděk Jeništa, když předával Michalu Rozsívalovi symbolický klíč od městské brány. „Přeju ti, aby tvoje kariéra pokračovala nejen ty dva roky, co jsi podepsal v Chicagu, ale ještě déle,“ dodal.
36letý obránce sice u Jestřábů pokračovat nebude, protože nový kontrakt mu nenabídli, ale rozloučil se s nimi stejným způsobem, jakým se v roce 2013 uvedl – tedy ziskem Stanleyova poháru. A stejně jako tehdy přiveze věhlasnou trofej ukázat do svého rodného města. Oslavy se uskuteční už tuto sobotu.
„Určitě se na to těší všichni fanoušci ledního hokeje z Vlašimi a okolí. Večer bude možné se s pohárem na zimním stadiónu vyfotografovat, v půl deváté by měl Michal vystoupit v rámci koncertu skupiny Keks na pódium a pozdravit své fanoušky,“ nastiňuje staronový vládce vlašimské radnice program v rozhovoru pro Radiožurnál.
Minule se na Rozsívala přišlo podívat asi pět tisíc zájemců, podobnou účast očekávají organizátoři i letos. Také hudební formace Keks už k programu neodmyslitelně patří. Její koncert začne v areálu Na Lukách v sobotu v šest hodin večer, půl hodiny nato by měl být Stanley Cup na stadiónu k dispozici fanouškům pro fotografování. Jak už bylo řečeno, o půl deváté si ho Michal Rozsíval vezme do své péče na pódiu. Akce bude zakončena ve 21:15 ohňostrojem.
Foto/Photo by: Bridget Samuels

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -